search
Schokkende onthulling Disney-serie 'WandaVision'
Series / Nieuws

Schokkende onthulling Disney-serie 'WandaVision'

Fans van Marvel Studios hebben echt iets om naar uit te kijken met deze live-action serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat een opmerkelijk personage te zien zal zijn in WandaVision van Marvel Studios. Merchandise lijkt vandaag weer een nieuw detail gelekt te hebben.

Funko POP! geeft poppetjes vrij rond verschillende Marvel-series (en natuurlijk andere franchises). Die poppetjes blijken geregeld voor nieuwe details die geheim hadden moeten blijven te zorgen. Vandaag dus ook weer, want het lijkt erop dat we de broer van Wanda Maximoff, Quicksilver, gaan zien in de serie.

Lees ook: Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie

Vision en Pietro Maximoff
In Avengers: Age of Ultron kwamen zowel Quicksilver als Scarlet Witch voor het eerst in een MCU-film voor. Maar de twee werden meteen op brute wijze van elkaar gescheiden; Quicksilver kwam om het leven in de strijd tegen Ultron. Maar nu al lijkt het erop dat hij terugkeert. Dat lijkt reclame voor Funko namelijk te onthullen.

Lees ook: Nieuwe promo-art 'WandaVision' van Disney+

WandaVision wordt sowieso een opmerkelijke serie. We krijgen daarin al de terugkeer van de dode Vision te zien, waarschijnlijk in een soort visioen van Wanda Maximoff die alle trauma's uit haar verleden een plek moet geven. Ook zal de serie het multiversum openen voor de Marvel-films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen