search
'Star Wars'-held Yoda mogelijk in serie 'The Acolyte'
Series / Nieuws

'Star Wars'-held Yoda mogelijk in serie 'The Acolyte'

Yoda keert straks mogelijk terug in een televisieserie op Disney+, in de Star Wars-franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is alweer een tijd geleden dat Yoda als Grand Master van de Jedi Order streed tegen de duistere kant van de Force. Maar het zou kunnen dat hij snel terugkeert.

Dit jaar gaat namelijk The High Republic van start, dat zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen in de Skywalker Saga afspeelt. Yoda is op dat moment al een kleine 700 jaar oud, en dus al een hele tijd de baas over Jedi. Mogelijk keert hij dan ook terug in een serie op Disney+.

Star Wars: The Acolyte
Volgens Daniel Richtman, die regelmatig goed zit met zijn geruchten, zal Yoda een verschijning maken in de televisieserie die gemaakt wordt voor Disney+.

De serie The Acolyte wordt gemaakt door Leslye Headland en draait om "opkomende duistere krachten in de laatste dagen van het tijdperk van de High Republic". Centraal zal een vrouwelijke heldin komen te staan.

Het zou dus zomaar kunnen dat we ook weer wat van de Jedi gaan zien in de serie. Mocht dat uitkomen, dan lijkt het niet eens zo heel onwaarschijnlijk dat we straks ook een iets jongere Yoda te zien krijgt.

Lees ook: 'Star Wars'-veteraan werkt nu aan Disney+-serie 'The Acolyte'

Lees ook: Opvallende koers voor nieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' van Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen