search
Zesde seizoen 'Lucifer' duikt in de toekomst?
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'Lucifer' duikt in de toekomst?

De serie Lucifer maakt namelijk een tijdsprong, waarmee de serie later begint.

Showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson hebben onthuld dat het zesde seizoen van Lucifer een tijdsprong maakt. De Netflix-serie Lucifer krijgt op een nog onbekende datum een nieuw seizoen.

Lucifer is een Netflix Original die in eerste instantie debuteerde op FOX, waar deze na drie seizoenen geannuleerd werd. Toen nam Netflix de boel over en werd het daarmee een echte Original. Het tweede deel van het vijfde seizoen is nu net te zien geweest en nu is het wachten op het zesde en laatste seizoen.

Lucifer seizoen 6
Tegenover Entertainment Tonight onthullen Modrovich en Henderson een aantal van de details van het nieuwe seizoen. Het blijkt dat het zesde seizoen vooruit in de tijd springt.

Henderson: "we gaan niet zo heel ver vooruit springen". Waarop Modrovich grapte: "We beginnen gewoon met Lucifer en Chloe in een bejaardentehuis die... nou ja, wat doen ze? Water aerobics? Waarom ook niet!"

Dit is niet de eerste tijdsprong voor Lucifer. Tussen het vierde en vijfde seizoen werd de tijdlijn ook een aantal keren naar voren geduwd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen