search
De grote scifi-serie 'Halo' gaat iets unieks doen
Series / Nieuws

De grote scifi-serie 'Halo' gaat iets unieks doen

In de serie Halo van Paramount+ gaat Master Chief zijn gezicht laten zien.

Een aantal weken geleden kregen we een gave eerste trailer te zien voor de scifi-gameverfilming Halo. Het is streamingdienst Paramount+ die de serie volgende maand aftrapt. Nu is duidelijk dat het personage Master Chief zijn gezicht gaat tonen. Iets dat in de game niet gebeurt.

"Ik denk dat we een persoonlijk verhaal wilden vertellen. En toen we eenmaal echt doorhadden wat dat verhaal is, werd het duidelijk dat je de persoon in het harnas en onder de helm echt moet zien," aldus Kiki Wolfkill, het studiohoofd van Transmedia tegenover IGN.

Respect voor beide kanten
"Je zult zijn gezicht zien," vervolgt Wolfkill. "Voor sommige mensen is het een moment dat 20 jaar in de maak is, en voor andere mensen is het iets dat heel moeilijk voor te stellen is. We respecteren absoluut beide kanten. Degenen die het gezicht van Chief echt willen zien en degenen die dat echt niet willen."

"Maar vanwege de aard van dit verhaal voelde het heel belangrijk om op een andere manier contact te maken met de Master Chief, en dat betekent dat je het gezicht moet laten zien," sluit Wolfkill af.

Paramount+ start met het eerste seizoen van Halo op 24 maart.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen