search
'Spider-Man: No Way Home'-acteur wil Damage Control spin-off serie
Series / Nieuws

'Spider-Man: No Way Home'-acteur wil Damage Control spin-off serie

Gary Weeks, die Agent Foster speelt in Spider-Man: No Way Home, wil een spin-off serie over het Department of Damage Control.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Department of Damage Control is zeker niet een van de meest iconische aspecten uit het Spider-Man-universum, maar volgens Agent Foster-acteur Gary Weeks is het interessant genoeg om er een spin-off serie over te maken.

Gary Weeks speelt Agent Foster in de razend populaire Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Agent Foster is onderdeel van het Department of Damage Control, dat aan het begin van de film aan de deur van Peter Parker verschijnt om hem te arresteren voor de moord op Mysterio.

In een recent interview met The Direct heeft Weeks het over een potentiƫle spin-off, waarin hij opnieuw als Agent Foster zou verschijnen.

DODC spin-off
Zie hier de volledige quote over een mogelijke spin-off: "Ik zie het wel gebeuren. Ik denk dat het goede timing is om het zo snel mogelijk te doen. Ik zie het in de komende paar jaar wel gebeuren. Ik zeg hier maar wat. Ik weet niet wat ze doen, maar denk dat het geweldig zou zijn. Het is nog een toevoeging aan het MCU. Het is goed om hier en daar cameos in series te stoppen van personages die we niet zo vaak zien."

Het Department of Damage Control is niet alleen in Spider-Man: No Way Home te zien, maar speelde al vaker een rol in het MCU. Zo kreeg het DODC de taak om de rommel op te ruimen die Tony Stark achterliet in Iron Man uit 2008.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen