search
Moordlust en gruwelen winnen weer op Netflix
Series / Nieuws

Moordlust en gruwelen winnen weer op Netflix

The Watcher wint het deze week van elke andere serie op Netflix.

Elke week zetten we de drie meest bekeken series van Netflix dit moment voor je op een rij. Afgelopen week werd weer gedomineerd door moordlust. Blijkbaar houden we daar allemaal nog altijd van, ondanks de gruwelen die we konden zien in de serie over Jeffrey Dahmer.

De serie The Watcher overwint op Netflix deze dagen, gevolgd door de serie over Jeffrey Dahmer die de gemoederen zo bezig hield de afgelopen tijd: Dahmer. Hekkensluiter is een serie genaamd From Scratch, over een kunstenares die verliefd wordt op een Italiaanse chefkok.

De top drie
De drie meest bekeken series op Netflix zijn als volgt:

1. The Watcher: Onheilspellende brieven. Vreemde buren. Sinistere dreigingen. Een gezin verhuist naar zijn droomhuis in een buitenwijk, maar ontdekt dan dat het een nachtmerrie heeft geërfd.

2. Dahmer: De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

3. From Scratch: Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen