search
Titel eerste aflevering 'Stranger Things' seizoen 5 bekend
Series / Nieuws

Titel eerste aflevering 'Stranger Things' seizoen 5 bekend

Het eerste grote detail over 'Stranger Things' seizoen 5 is bekend gemaakt.

Gisteren was het 6 november, een dag die ook wel bekend staat als Stranger Things Day. Ter ere van deze bijzondere dag heeft Netflix veel leuke aan Stranger Things gerelateerde content gedeeld, waaronder de titel van de eerste aflevering van het vijfde seizoen.

Hoewel het vijfde seizoen zeker nog tot 2024 op zich zal laten wachten, heeft Netflix gisteren toch iets gedeeld om het wachten iets minder erg te maken. Op de social media van Stranger Things werd namelijk een foto gedeeld met de titel van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Mysterieuze titel
De aflevering heet "Chapter One: The Crawl". Wat hiervan de context is weten we natuurlijk nog niet, waardoor de titel erg mysterieus blijft. Om daadwerkelijk uit te vinden waar "The Crawl" voor staat moeten we nog even geduld hebben.

Wat we wel weten is dat seizoen 5 een echte tranentrekker gaat zijn. Dit onthulden showmakers The Duffer Brothers laatst: 'We hebben een outline voor seizoen 5 aan Netflix gepitcht en ze hebben er echt goed op gereageerd. Ik bedoel, het was moeilijk. Het is het einde van het verhaal. Ik zag leidinggevenden huilen die ik nog nooit eerder heb zien huilen en het was wild'.

De foto kun je hier zelf bekijken. Stranger Things seizoen 5 zal te zien zijn op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen