search
Twee razend spannende thrillerseries op weg naar de NPO
Series / Featured

Twee razend spannende thrillerseries op weg naar de NPO

Beide series gaan over mensen in extreme nood, die dan ook met extreme oplossingen komen.

Bij de NPO kan je erop rekenen dat er continu sterke Europese thriller- en misdaadseries worden toegevoegd. Dat mag ook gelden voor het einde van november, waarin we worden getrakteerd op een Britse én een Finse thrillerserie.

Our House | KRO-NCRV | Vanaf 25 november op NPO Plus en NPO2
In de Britse psychologische thrillerserie volgt de kijker het verhaal van Fiona Lawson, die op een dag thuiskomt en vreemden in haar huis aantreft. Alle bezittingen en meubels van haar familie zijn nergens te bekennen, en het ziet ernaar uit dat haar eigen thuis niet langer van haar is.

Terwijl haar uithuisplaatsing steeds meer een realiteit lijkt te worden, voelen we haar paniek toenemen als ze haar vervreemde echtgenoot Bram niet kan bereiken. Met haar leven in duigen, realiseert Fiona zich dat de geheimen en leugens nog maar net begonnen zijn, want haar man is niet de enige die dingen te verbergen heeft.



Helsinki Syndrome | KRO-NCRV | Vanaf 26 november op NPO Plus en NPO3
In de Finse thrillerserie verliest familieman Elias zijn familiebedrijf gedurende de coronacrisis, maar helaas kan hij geen steun ontvangen van de overheid om voor zijn familie te kunnen zorgen. Dit is voor hem de druppel die de emmer doet overlopen, en Elias grijpt naar geweld als de laatste oplossing.

Hij besluit vier gerespecteerde journalisten te ontvoeren met als doel het ontmaskeren van de corrupte overheid en het bankwezen. De waarheid over zijn familiegeschiedenis en zijn vaders zelfmoord moeten aan het licht komen, koste wat het kost.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen