search
Deze Marvel-serie wordt anders dan alle anderen
Series / Nieuws

Deze Marvel-serie wordt anders dan alle anderen

Waar is Tom Holland om details te verklappen als je hem nodig hebt?

Alle Marvel-fans tellen hoopvol de dagen af tot Ant-Man and the Wasp: Quantumania, maar achter de schermen is iedereen alweer druk bezig met een ander project. Er komt namelijk een Hawkeye-spin-off, Echo. Deze serie zal compleet anders zijn dan alle andere series van marvel.

Producer Stephen Broussard vertelde in een interview met Collider dat Echo anders zal zijn dan "alles wat we ooit hebben gezien in het Marvel Cinematic Universe".

Hoe het precies anders is dan alles, wilde Broussard niet vertellen. Wat we wel weten is dat Echo in goede handen is met Broussard. Hij produceerde eerder namelijk klassiekers binnen de MCU zoals The Incredible Hulk en Captain America: The First Avenger.

Broussard verklapt echt helemaal niks


Hoewel acteurs als Tom Holland niet de beste zijn in het geheim houden van details, weet Broussard als geen ander hoe hij zijn mond moet houden.

Dit is wat hij wel los wilde laten:
'[Productie op 'Echo'] gaat goed. Het is heel anders. De toon is heel erg anders. Ik wil niet te veel zeggen, want er is niet veel in de wereld, maar het voelt heel gegrond, het voelt heel spiritueel op een manier die fris aanvoelt voor ons. Alaqua als hoofdrolspeler is ongelooflijk meeslepend. Dus blijf op de hoogte van die echt coole dingen".

Bekijk hieronder de trailer en stream later dit jaar Echo op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen