search
Hoe zit het nu eigenlijk met de 'Babylon 5'-reboot?
Series / Nieuws

Hoe zit het nu eigenlijk met de 'Babylon 5'-reboot?

Een van de acteurs uit de oorspronkelijke serie geeft een niet al te hoopvolle update.

Bruce Boxleitner, ster van de oorspronkelijke Babylon 5, heeft een weinig hoopvolle update gegeven over de status van de langverwachte reboot van de serie.

Babylon 5 werd bedacht door J. Michael Straczynski en vertelt het verhaal van een ruimtestation dat in de 23e eeuw wordt aangestuurd door een menselijke militaire stad die ervoor zorgt dat buitenaardse diplomaten elkaar veilig kunnen ontmoeten.

De serie omvatte in de jaren '90 vijf seizoenen, maar was ook goed voor enkele tv-films en een spinoff-serie. Hierdoor heeft de franchise nog steeds een actieve en gepassioneerde schare fans.

Geen goed nieuws


In 2021 werd al aangekondigd dat Straczynski zou werken aan een volledig nieuwe reboot voor Warner Bros. en The CW, maar de laatste tijd hebben we er nog maar weinig over vernomen.

Boxleitner werd door ComicBook.com gevraagd of hij meer weet over de Babylon 5-reboot. Zijn antwoord is helaas teleurstellend:

"Ik heb er niks over gehoord. Helemaal niks. Ik weet dat er op bedrijfsniveau behoorlijk wat aan de hand is bij Warner Brothers en The CW, maar weet niet wat de invloed ervan is."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen