search
Neflix compleet overvallen, deze nieuwe serie is direct DE best bekeken serie op de streamingsdienst
Series / Nieuws

Neflix compleet overvallen, deze nieuwe serie is direct DE best bekeken serie op de streamingsdienst

Deze spin-off van 'Bridgerton' is nog maar net beschikbaar maar wordt gelijk fenomenaal goed bekeken.

De spin-off van Bridgerton genaamd: Queen Charlotte: A Bridgerton Story is pas net op Netflix beschikbaar gesteld maar de kijkcijfers zijn gelijk gigantisch. De serie is gelijk de meest bekeken serie op de streamingsdienst.

Spin-off


In Bridgerton kwam het verhaal van koning George en zijn koningin Charlotte maar zijdelings aan de orde en stond de spotlight met name op anderen. In deze spin-off wordt juist de relatie tussen George en Charlotte veel verder uitgediept.

Waargebeurd


Uit de serie blijkt dat Koningin Charlotte gedurende haar tijd als Britse koningin met de nodige problemen worstelde. De serie is gebaseerd op de waarheid, maar zal hier en daar ongetwijfeld wat gedramatiseerd zijn.

De jonge en de oude Charlotte


De rol van Charlotte wordt gespeeld door India Amarteifio en Golda Rosheuvel. Rosheuvel deed dat ook al in het originele Bridgerton. In deze spin-off is er ook een grote rol voor Amarteifio die de koningin in haar jonge jaren, overigens ijzersterk, neerzet

Knap kostuumdrama


Net als het orgineel zit Queen Charlotte: A Bridgerton Story weer prachtig in elkaar en zit de serie weer bomvol mooie paleizen, paleistuinen en de meest uitbundige kostuums. Liefhebbers kunnen dus weer heerlijk wegzwijmelen bij dit prachtige kostuumdrama.

Kijk de serie hier op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen