search
Dit kunnen we verwachten in 'Star Wars: Andor' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit kunnen we verwachten in 'Star Wars: Andor' seizoen 2

Showrunner licht toe hoe we de aanloop naar Rogue One te zien krijgen.

Andor is momenteel in productie, en dit blijft het geval tot aan augustus 2023. De serie wordt vrijwel unaniem als de beste Star Wars-serie gezien, en de verwachtingen voor het slotseizoen zijn hooggespannen.

Showrunner Tony Gilroy licht toe wat we kunnen verwachten in dit laatste seizoen. Er wordt een periode van vier jaar getoond, en in een gesprek met Empire licht Gilroy toe hoe dat wordt vormgegeven.

Geen gas terug


De laatste drie afleveringen van Star Wars: Andor zullen letterlijk de drie dagen voor de gebeurtenissen van Rogue One laten zien. De spanning die in de loop van seizoen 1 werd opgebouwd zal alleen maar toenemen.

Gilroy: "Op iedere mogelijke manier, inderdaad. Het is 1500 pagina's met het meest dynamische materiaal dat je je kunt indenken. Dit betekent dat we zoveel tijd als mogelijk zullen doorbrengen met deze personages. Voor het eerste seizoen klopte alles, en voor seizoen 2 gaan we echt geen gas terugnemen".

Gilroy en de overige makers zijn dus van plan om Andors verhaal de afronding en de toon te geven die het verdient. Dit is ongetwijfeld tot groot genoegen van de vele fans van de hitserie.

Het tweede, en tevens laatste, seizoen van Andor wordt in augustus 2024 verwacht. Kijk tot die tijd Andor seizoen 1 op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen