search
Dit personage is opnieuw gecast in seizoen 2 van 'Reacher' op Prime Video
Series / Nieuws

Dit personage is opnieuw gecast in seizoen 2 van 'Reacher' op Prime Video

Deze acteur heeft de rol overgenomen van een terugkerend personage in de wereld van Reacher.

Het langverwachte tweede seizoen van Reacher heeft het filmen in februari van dit jaar afgerond. Het betreft hier het elfde boek uit de serie door Lee Childs: Bad Luck and Trouble, in het Nederlands vertaald als De Rekening.

Deadline bericht dat een belangrijk personage opnieuw gecast is voor het nieuwste seizoen. Het betreft hier Shange Langston, een voormalig NYPD-politieagent.

Wijziging schema


Langston komt niet voor in het boek, dus hierin wijkt Reacher wat af. In eerste instantie zou hij gespeeld worden door Rory Cochrane (CSI Miami, Argo). Cochrane wordt vervangen door veteraan-acteur Robert Patrick, die de meeste bekendheid vergaarde als T-1000 in Terminator 2: Judgment Day.

Cochrane voegde zich in eerste instantie bij de rest van de cast. Door een wijziging in het schema van een andere productie was hij niet in staat zijn scènes te filmen. Patrick is hierna gecast voor de rol van Langston, die nu in de beveiliging werkt voor een privé-firma. Het meest recent was hij nog te zien in de hitserie The Night Agent, en de acteur is ongetwijfeld prima op zijn plek in de populaire actieserie.

Je kunt Reacher bekijken op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen