search
Deze 3 spin-offs hadden nooit uitgebracht mogen worden door Netflix
Series / Featured

Deze 3 spin-offs hadden nooit uitgebracht mogen worden door Netflix

De wereld is niet veel opgeschoten door het maken van deze 3 spin-offs.

In de huidige tijd van spin-offs en remakes zit er vaak een flinke misser tussen. Ook Netflix ontkomt niet aan deze blunders, waarvan de onderstaande titels goede voorbeelden zijn. Deze 3 spin-offs hadden volgens de kijkers beter nooit gemaakt kunnen worden.

Fuller House | Netflix | 5 seizoenen



In deze spin-off van de Amerikaanse sitcom Full House uit 1987–1995 keren de kinderen van de personages uit de eerdere serie terug om de boel op stelten te zetten. De serie probeert met dezelfde humor, locaties en cast het succes van het origineel te recreëren, maar hoe goed dat lukt wordt betwist door de kijkers.



El Camino | Netflix



Na de gebeurtenissen van de populaire serie Breaking Bad wordt de gevaarlijke tocht van Jesse Pinkman gevolgd naar de grens. Wat volgt is een bijzonder generieke film met artificiële knipogen naar de geliefde serie. Voegt deze film iets toe aan de eerdere wereld? Niet echt. Men had het beter bij het geweldige voorbeeld van Better Call Saul kunnen laten…



The Witcher: Blood Origin | Netflix | 4 aflevering



Deze prequel van The Witcher speelt zich eeuwen voor de belevenissen van Geralt van Rivia af en verkent de oorsprong van de allereerste Witcher. Veel fans vonden deze wereld alleen totaal niet overeenkomen met de geliefde serie en de eerdere boekenreeks, wat leidde tot een gemengde receptie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen