search
Deze maand op Disney+: De volgende grote Marvel-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Deze maand op Disney+: De volgende grote Marvel-serie 'Secret Invasion'

Een gloednieuwe Marvel-serie met een duister, spannend en aangrijpend karakter.

Het volgende hoofdstuk in de omvangrijke Marvel-catalogus van Disney is aanstaande. Binnenkort gaat de spannende nieuwe serie Secret Invasion in première met in het middelpunt Nick Fury, de onbevreesde leider van het collectief superhelden.

Al in 2008 verscheen het personage van Fury, gespeeld door acteur Samuel L. Jackson, voor het eerst in een Marvel-productie. Na de rol in maar liefst veertien verschillende films en series te hebben gespeeld is het nu tijd voor een serie waarin Jackson centraal staat.

Geheime invasie van buitenaardse wezens


In het nieuwe Secret Invasion hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde door een groep gedaanteverwisselende buitenaardse wezens, de zogeheten 'Skrulls'. Fury schakelt al snel de hulp in van zijn bekende bondgenoten.

Samen met Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd, racen ze tegen de klok om de dreigende invasie van Skrulls tegen te houden en de mensheid te behoeden voor het naderende onheil.

Marvel voor volwassenen


Wat Secret Invasion anders maakt van andere titels in het Marvel Cinematic Universe (MCU) is dat het een duidelijk andere toon heeft. Disney wil meer de nadruk leggen op een wat meer duistere, volwassen toon.



Het wordt een serie die zich echt als duistere spionageserie wil neerzetten en waarbij meer gebruik gemaakt zal worden van elementen uit het sciencefiction- en horrorgenre.

Sterrencast van formaat


Naast Jackson, die weer in de rol van Nick Fury kruipt, zijn er ook rollen voor Emilia Clarke als G'iah, Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos.



Kijk vanaf 21 juni naar Marvel's nieuwe hitserie Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen