search
Deze Marvel-acteur is onverwacht te zien als Nederlandse kok in 'The Bear' seizoen 2
Series / Nieuws

Deze Marvel-acteur is onverwacht te zien als Nederlandse kok in 'The Bear' seizoen 2

De eerste recensies staan online, en deze Marvel-acteur doet het volgens de critici prima.

Volgende maand zien we in Nederland hoe het verder gaat met Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White). De kok is naar Chicago gekomen om het restaurantje van zijn familie te redden.

Naast de vaste castleden zien we ook een optreden van Will Poulter, oftewel Adam Warlock uit Guardians of the Galaxy Vol. 3. Zijn personage is een Nederlandse kok die Marcus (Lionel Boyce) een en ander moet bijbrengen.

Gouden godheid


Eerder zagen we Poulter als nieuwskomer in het MCU, en wel als gouden godheid Adam. Hij kruist hierin meerdere malen het pad van de Guardians, met onverwachte gevolgen.



Vriendelijke en artistiek


In The Bear is hij een ander soort godheid, en wel in de keuken. Marcus is verantwoordelijk voor de patisserie maar hij moet nodig zijn vaardigheden bijspijkeren. Hiertoe vertrekt hij naar het Deense Kopenhagen waar hij een Nederlandse mentor krijgt. Poulter's personage zal Marcus de fijne kneepjes van het maken van gebak bijbrengen.

Poulter krijgt goede kritieken voor zijn rol: de naam van zijn personage wordt niet genoemd, maar The Daily Beast is complimenteus. Marcus krijgt een "vriendelijke, artistieke en accurate" docent patisserie. Vanity Fair noemt Poulter's optreden "intens op een magnetische manier".

Naast Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul) heeft de onverwacht populaire komedieserie bij deze nog een bekend gezicht aan de cast toegevoegd voor het nieuwste seizoen.

In Nederland kun je seizoen 2 van The Bear vanaf 19 juli bekijken op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen