search
Dit 'Bridgerton'-personage krijgt het voor zijn kiezen in seizoen 3
Series / Nieuws

Dit 'Bridgerton'-personage krijgt het voor zijn kiezen in seizoen 3

Er zijn de afgelopen seizoenen veel hints geweest naar de toekomst van Benedict Bridgerton.

Binnenkort komt het derde seizoen van Bridgerton uit. In dit seizoen zal er weer gefocust worden op een nieuw kind uit de familie, namelijk Colin Bridgerton. Maar dat betekent niet dat hij de enige zal zijn met liefdesproblemen, want zijn broer Benedict gaat ook flink wat meemaken.

Als je Bridgerton als enkel een simpele romantische serie ziet, vergeet je soms te letten op de details. Maar in werkelijkheid zijn die details vaak de sleutel tot een aankomende verhaallijn. We weten dat seizoen 3 zal draaien om Colin en Penelope, maar fans van andere personages zijn druk bezig om uit te zoeken wat hun favoriet te wachten staat.

Benedict


Benedict Bridgerton, het tweede kind in de familie en de tweede zoon, moet bijvoorbeeld nog onder de loep worden genomen. En te oordelen naar hoe weinig er nog bekend is over zijn verhaallijn dit seizoen, kunnen we aannemen dat er iets groots voor hem aankomt. Iets dat het logisch maakt dat de focus volgend seizoen wellicht op hem ligt.

Uit de boeken weten we dat Benedict een liefdesverhaal krijgt met Sophie. Dit past perfect in de tijdlijn van de serie, direct nadat Colin en Penelope elkaar hebben gevonden. Maar ook alle kleine details die de kijkers in het afgelopen seizoen hebben opgepikt, doen hen geloven dat Benedict binnenkort aan de beurt is .

Liefdesverdriet


Diezelfde details suggereren echter ook dat hij misschien moet lijden voordat hij daar arriveert. Hij heeft bijvoorbeeld vaak tegen zijn zus Eloise gezegd dat hij nooit liefdesverdriet heeft ervaren. Fans geloven dat dit een veelbetekenende hint is naar zijn toekomst.



Hoewel sommige theorieën suggereren dat hij dit seizoen verslavingsproblemen zal krijgen, geloven anderen dat zijn verhaallijn sneller zal gaan en dat we dit seizoen al de kans krijgen om zowel Lady in Silver als Sophie te ontmoeten.

Release


Of dit waar is of niet, zullen we moeten afwachten. Hoewel er veel geruchten rondgaan op internet, is er nog geen officiële releasedatum voor seizoen 3 van Bridgerton. Bekijk de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen