search
Deze bloedmooie ster baalt dat ze haar beste jaren vooral doorbracht op de set van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Deze bloedmooie ster baalt dat ze haar beste jaren vooral doorbracht op de set van 'Game of Thrones'

Emilia Clarke is niet alleen maar positief over haar doorbraak in 'Game of Thrones'

De rol van Daenerys Targaryen in Game of Thrones maakte actrice Emilia Clarke wereldberoemd. Toch kijkt zij niet alleen maar positief terug op deze periode.

Clarke gaf aan dat de serie haar internationaal beroemd maakte, maar nam de serie haar ook haar jonge jaren in de volwassenheid weg. Emilia Clarke was ongeveer 22 jaar oud toen ze zich bij de cast van Game of Thrones voegde, en sindsdien was de serie haar leven.

Twenties


Clarke bracht het overgrote deel van haar twintiger jaren door op de filmset en hoewel ze eindigde als een wereldberoemde filmster met een flinke bankrekening, voelt ze zich verdrietig omdat ze die jaren op de set heeft doorgebracht.

“Er waren tijden dat ik heel verdrietig was tijdens die show, simpelweg omdat ik een jonge vrouw van in de twintig was. Dat alles gebeurde terwijl Game of Thrones aan de gang was, het kon soms erg verwarrend zijn", vertelde de actrice.

Geld en roem


Ze heeft veel te danken aan de serie maar tijdens de opnames overleed ook haar vader. Ze had soms gewoon geen tijd een twintiger te zijn en geeft aan dat roem en geld echt niet alles goed maken.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen