search
Een van de belangrijkste scènes in 'The Big Bang Theory' was geïmproviseerd
Series / Featured

Een van de belangrijkste scènes in 'The Big Bang Theory' was geïmproviseerd

Deze scène werd meteen al geïmproviseerd bij 'The Big Bang Theory'.

Volgens Jim Parsons was de ontmoeting tussen Leonard, Sheldon en Penny in de allereerste aflevering van The Big Bang Theory geïmproviseerd.

Het is al ruim vier jaar geleden sinds de populaire sitcom het twaalfde seizoen heeft afgerond, maar de The Big Bang Theory blijft nog steeds enorm populair. Zo herbeleven trouwe fans de serie steeds weer opnieuw terwijl anderen de sitcom pas net ontdekken.

Niet gepland


De serie bestond in principe uit zeven hoofdpersonages, maar het verhaal draaide natuurlijk vooral om Sheldon, Leonard en Penny.



De pilotaflevering werd afgetrapt met hun eerste kennismaking met elkaar, maar Parsons onthult nu in het boek van Jessica Radloff, The Big Bang Theory: The Definitive Insider Story Of The Epic Hit Series, dat dit eigenlijk niet in het script stond. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Heerlijke scène


"Ik denk niet dat de volledige uitwisseling van 'hallo's', 'prima's' en 'doei's' in het oorspronkelijke script stond," begon Parsons. "Dat is eigenlijk behoorlijk opmerkelijk, aangezien dat een buitengewoon zeldzaam moment zou zijn geweest in de geschiedenis van The Big Bang Theory."

Daarna voegde hij nog toe: "Hoe dan ook, de scène blijft me altijd een glimlach bezorgen als ik eraan denk. Het was zo'n heerlijk vreemde en tegelijkertijd simpele situatie die zoveel zei."



Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen