search
Iconisch: de terugkeer van Anakin Skywalker in nieuwe tv-clip 'Ahsoka'?
Series / Video/clip/featurette

Iconisch: de terugkeer van Anakin Skywalker in nieuwe tv-clip 'Ahsoka'?

Een oude bekende is te horen in een nieuwe clip van de aankomende 'Star Wars'-serie.

Veel Star Wars-fans kunnen niet wachten op de nieuwe animatieserie Ahsoka, en in een recente tv-clip werden ze nog eens extra getrakteerd op een verbazende cameo. In de clip keerde namelijk de stem terug van Hayden Christensen in zijn iconische rol als Anakin Skywalker.

De tv-clip werd tijdens de uitzending van Ms. Marvel op ABC getoond, waarschijnlijk om nog meer kijkers warm te maken voor het nieuwe hoofdstuk van de Star Wars-saga.

Clip


In de clip draait alles om Anakin. De video begint met Baylan Skoll en Ahsoka die hem bespreken, gecombineerd met een glimp van Anakin uit de miniserie Obi-Wan Kenobi.



Verschillende zinnen nieuw dialoog volgen van Christensen's Anakin: "In deze oorlog krijg je te maken met meer dan alleen droids. Als jouw meester is het mijn verantwoordelijkheid om je voor te bereiden... Wees niet bang. Je kunt dit, Ahsoka."

Dialoog van Anakin


Helaas is Anakin dus niet in levende lijve te zien, wat ook vrij lastig was geweest in een animatieserie. Het blijft de vraag of het personage een volledige rol zal krijgen in de serie.



Aan de geluidsbewerking te horen, zijn deze paar frases waarschijnlijk afkomstig uit een flashback. Mogelijk wanneer Ahsoka en Anakin in eerdere jaren spreken met elkaar tijdens haar Jedi-training?

Release


Star Wars: Ahsoka zal vanaf 23 augustus starten met twee afleveringen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen