search
'She-Hulk'-actrice over de Marvel-serie: "Disney was niet blij met ons"
Series / Nieuws

'She-Hulk'-actrice over de Marvel-serie: "Disney was niet blij met ons"

Marvel-actrice Tatiana Maslany onthuld waarom er geen seizoen 2 van She-Hulk zal komen.

Door de jaren heen is het MCU heel erg gegroeid, wat betekent dat er een heleboel nieuwe personages en acteurs zijn geïntroduceerd. Tatiana Maslany is één van deze actrices en haar serie zorgde onbedoeld voor een obstakel voor Disney+.

Maslany bracht Jennifer Walters/ She-Hulk tot leven in de Disney+ serie She-Hulk: Attorney At Law. De serie kwam in 2022 uit en fans wilden meteen een tweede seizoen.

Seizoen 2


Marvel is echter heel kritisch als het op een tweede seizoen van een live-action serie aankomt. Alleen Loki heeft namelijk op het moment van schrijven een tweede seizoen gekregen. Volgens Maslany was de kritische blik van Marvel niet het enige obstakel voor She-Hulk.

In een Twitch-livestream van NerdIncorrect vertelde Maslany dat ze geen hoop heeft voor een tweede seizoen van She-Hulk. En dit heeft alles te maken met wat er achter de schermen is gebeurd tijdens seizoen 1.

Geen budget?


Op de vraag of er een tweede seizoen komt van She-Hulk antwoordde de actrice: "Ik denk het niet. Ik denk dat ons budget op is en dat Disney daarom zei: "nee bedankt"."



Het is nog niet duidelijk of dit werkelijk zo is. Bovendien staat Maslany er bekend om dat ze liegt over haar series. Zo heeft ze bijvoorbeeld vaker verkeerde informatie gegeven en daarnaast heeft ze heel lang ontkend dat ze gecast was als She-Hulk.

Te streamen op Disney+


Stream She-Hulk: Attorney At Law op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen