search
Sofia Vergara sluit deal met zoon van 'Cocaine Godmother' uit 'Griselda'
Series / Nieuws

Sofia Vergara sluit deal met zoon van 'Cocaine Godmother' uit 'Griselda'

Sofia Vergara schittert momenteel in de maffia-serie 'Griselda' op Netflix.

Eén van de best bekeken series van het moment is Griselda. De serie is geproduceerd door de Colombiaanse actrice Sofia Vergara, die tevens de hoofdrol speelt.

De Netflix-serie, die op 25 januari in première ging, gaat over de 'Cocaine Godmother' Griselda Blanco. Voorafgaand aan de première van de miniserie startte Griselda Blanco's zoon, Michael Corleone, een rechtszaak tegen Vergara en Netflix wegens het gebruik van de afbeelding, gelijkenis of identiteit van zijn moeder.

Vrije bewerking


Newman, producent van de Griselda-serie, benadrukte dat de feiten die in de serie worden gepresenteerd, een vrije bewerking zijn van wat ze hebben onderzocht voordat ze de scripts van de show schreven. "We maken geen documentaire, we schrijven geen boek over Griselda. Dus we gaan geen verhaal vertellen dat iedereen gelukkig maakt of waarvan mensen zullen zeggen, 'Oh, dat is precies wat er is gebeurd'."

The Hollywood Reporter meldt dat zowel Vergara en Corleone inmiddels een schikking hebben getroffen. Er komt binnenkort ook een nieuw boek uit. Corleone is ook bezig met een boek met memoires, waarin hij zal vertellen wat hij met zijn moeder heeft meegemaakt.

Kijken


Kijk Griselda hier op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen