search
38 procent op Rotten Tomatoes: Sinds Disney+ bestaat is dit de slechtste Original-serie van Disney
Series / Specials

38 procent op Rotten Tomatoes: Sinds Disney+ bestaat is dit de slechtste Original-serie van Disney

'National Treasure: Edge of History' is gebaseerd op en is een voortzetting van de 'National Treasure'-films.

In 2004 kwam de eerste National Treasure-film uit met Nicolas Cage in de hoofdrol. Hij hernam zijn rol in het vervolg National Treasure 2: Book of Secrets uit 2007. Sindsdien zijn er geruchten geweest dat er een derde film zou komen, maar voorlopig is er niets concreet beslist. Er is intussen wel een serie uitgekomen, gebaseerd op de films.

National Treasure: Edge of History is een actie-avonturenserie gebaseerd op de National Treasure-films en is ook een voortzetting ervan. De serie wordt geleid door Lisette Olivera met Catherine Zeta-Jones als de hoofdantagonist en met Justin Bartha die zijn rol uit de films opnieuw vertolkt als een terugkerend personage, terwijl Harvey Keitel, die aan het begin verschijnt, ook zijn filmrol hernam.

Verhaal


In National Treasure: Edge of History volgen we Jess Valenzuela (Olivera), een 20-jarige vrouw die in Baton Rouge woont en ontdekt dat haar overleden vader deel uitmaakte van een geheim netwerk van schatbewakers.

Met de hulp van haar vrienden Tasha Rivers (Zuri Reed), Oren Bradley (Antonio Cipriano) en Ethan Chao (Jordan Rodrigues) gaat Jess op zoek naar antwoorden over haar familie en begint ze aan het avontuur van haar leven om de waarheid over het verleden te achterhalen en een verloren Pan-Amerikaanse schat te redden.

Lage score


Heel wat fans van de National Treasure-films keken uit naar de serie, die ook veel bekeken werd. Maar uiteindelijk waren de reacties, van zowel de critici als de fans, niet positief. National Treasure: Edge of History eindigde met een score van 38% op Rotten Tomatoes.



Het oordeel van de critici op de website luidt: "Door het verleden van de franchise met overdreven eerbied te behandelen en de nieuwe cast aan te vullen met kleverige sidekicks, struikelt deze National Treasure spin-off over de rand van tevredenheid." De serie werd na dat ene seizoen geannuleerd.

Kijken?


Toch zin om National Treasure: Edge of History te zien? Je kan alle tien afleveringen van de serie bekijken op Disney+. Wil je liever de originele films zien? Je kan beide National Treasure-films ook bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vond jij National Treasure: Edge of History ook zo matig?

  • Ja, tegenvaller

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik vond de serie erg leuk

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen