search
Met 0% op Rotten Tomatoes moet 'South of Hell' wel de slechtste horrorserie ooit zijn
Series / Specials

Met 0% op Rotten Tomatoes moet 'South of Hell' wel de slechtste horrorserie ooit zijn

De horrorserie 'South of Hell' is zo slecht dat deze een score van 0% heeft op Rotten Tomatoes.

Soms kan een serie zo slecht zijn, dat het de laagste score krijgt die er bestaat: nul. Dit is het geval met de horrorserie South of Hell uit 2015. Mena Suvari speelt de hoofdrol in de serie naast onder andere Zachary Booth, Bill Irwin, Lamman Rucker, Paulina Singer en Lydia Hearst.

South of Hell is gemaakt door Matt Lambert en bestaat uit acht afleveringen. Zeven ervan waren te zien op de Amerikaanse zender WE tv en de achtste en laatste aflevering was enkel beschikbaar via iTunes. Dit geeft al een teken hoe slecht de serie wel is.

Verhaal


South of Hell speelt zich af in het stadje Charleston in South Carolina en volgt Maria Abascal (Suvari), een bloedmooie 30-jarige demonenjager. Samen met haar broer David (Booth) gaat ze op zoek naar gedemoniseerde mensen die ze kan exorciseren.

Maria vecht niet alleen tegen het kwaad in anderen, want ze worstelt ook met haar eigen bovennatuurlijke demoon, Abigail, die in haar huist. Wanneer Maria het kwaad uit anderen verdrijft, voedt Abigail zich ermee. Hoewel Maria en Abigail een ziel en een lot delen, probeert Maria wanhopig om van haar monster af te komen. In het proces ontdekt Maria hoe ver Abigail zal gaan om een deel van haar te blijven.

Slechtste horrorserie


Met een score van 0% op Rotten Tomatoes heeft South of Hell de laagste score die je kan krijgen. Ook het publiek was niet zo'n fan van de serie, die van hen een score van 50% kreeg.



South of Hell is zo een van de slechtste horrorseries ooit gemaakt. Volgens recensent Dan Fienberg van Hollywood Reporter is het niet eens eng: "Het ziet er soms komisch goedkoop uit. De uitvoeringen variëren van inconsistent tot behoorlijk verschrikkelijk. En tenzij de Emmy's een categorie openen voor Uitstekend Gebruik van Multi-gekleurde Contactlenzen, is het onwaarschijnlijk dat het enige echte waardering krijgt."

Kijken?


Toch zin om South of Hell eens te zien? De serie is niet te vinden op de verschillende streamingdiensten, dus als je de serie echt eens wil bekijken moet je de dvd of blu-ray ervan kopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij eerder van de bedenkelijke serie South of Hell gehoord?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen