search
'THEM' seizoen 2 overtreft het eerste seizoen op Prime Video, volgens Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

'THEM' seizoen 2 overtreft het eerste seizoen op Prime Video, volgens Rotten Tomatoes

Skip het eerste seizoen, kijk meteen het tweede seizoen van 'THEM'.

De horrorserie THEM kwam in 2021 uit, maar het eerste seizoen was jammer genoeg geen succes. Desondanks is de serie vernieuwd voor een tweede seizoen en blijkbaar heeft THEM van zijn fouten geleerd.

THEM is een zwarte serie met zwarte personages en het eerste seizoen kreeg vooral als kritiekpunt dat dit onderwerp niet goed behandeld werd. Hier leed de score van de serie onder, waardoor seizoen 1 bleef steken op een score van 58% op Rotten Tomatoes.

Seizoen 2


Seizoen 2 THEM: The Scare volgt LAPD detective Dawn Reeve (Deborah Ayorinde). Ze moet een brute moord oplossen, maar dan wordt haar familie aangevallen.

Seizoen 2 is beloond met een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven) en heeft daarmee zijn kwaliteit bewezen.

Rotten Tomatoes


Volgens Decider gaat zowel het eerste als het tweede seizoen van THEM niet zozeer over een monster, maar juist over "institutionele racisme".



Volgens Mama's Geeky is het tweede seizoen "diep verontrustend [en] angstaanjagend", maar dat is precies waar horrorfans naar op zoek zijn.

Prime Video


"Door ongelooflijk getalenteerde acteurs is THEM: The Scare een angstaanjagende en bovennatuurlijke slasher die de serie op het goede spoor brengt,", aldus But Why Tho? A Greek Community.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze angstaanjagend goede slasher? Stream dan seizoen 2 THEM: The Scare op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

THEM? Heb jij het eerste seizoen gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen