search
Deze 'Yellowstone'-ster wordt de vijand van Sylvester Stallone in seizoen 2 van 'Tulsa King'
Series / Nieuws

Deze 'Yellowstone'-ster wordt de vijand van Sylvester Stallone in seizoen 2 van 'Tulsa King'

De lokale onderwereld in Tulsa kan komend seizoen flink meer confrontaties verwachten.

Hollywoodster Sylvester Stallone kwam in 2022 naar het kleine scherm met zijn nieuwe serie Tulsa King. Seizoen twee is inmiddels in aantocht en de producenten hebben een nieuwe vijand voor Stallone gevonden.

Het is namelijk acteur Neal McDonough die het in het aankomende seizoen op gaat nemen tegen Stallone's Dwight 'The General' Manfredi. In de serie van Paramount+ zal McDonough de rol van de geduchte en territoriale zakenman Cal Thresher spelen.

Nieuwe vete


Het eerste seizoen van Tulsa King introduceerde Dwight, een doorgewinterde maffia-baas (Stallone), die na zijn vrijlating uit de gevangenis een nieuw leven begint in Tulsa, Oklahoma. Door een nieuw crimineel netwerk op te zetten wordt Dwight geconfronteerd met allerlei uitdagingen en allianties in zijn poging de lokale onderwereld te domineren.

McDonough's personage moet de bestaande orde flink gaan opschudden. De aanwezigheid van Cal belooft een significante rivaliteit te veroorzaken, die garant staat voor meeslepende confrontaties en gewelddadige acties.

Creatieveling aan het roer


Het wordt voor McDonough een nieuwe samenwerking met serie-bedenker Taylor Sheridan. Zij werkten eerder samen aan die andere hit van Paramount, Yellowstone. Daarnaast was McDonough ook te zien in series als American Horror Story, Suits en Band of Brothers.



Het tweede seizoen van Tulsa King zal in de herfst van 2024 verschijnen. Stream tot die tijd alle afleveringen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Tulsa King is overrated net als Sylvester Stallone

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen