search
Netflix' nieuwste thriller 'Eric' met Benedict Cumberbatch krijgt beklemmende eerste trailer
Series / Trailer

Netflix' nieuwste thriller 'Eric' met Benedict Cumberbatch krijgt beklemmende eerste trailer

Een nieuwe thrillerserie over een ontvoerd kind, met Benedict Cumberbatch als wanhopige vader.

De serie speelt zich af in het New York van de jaren 80 en is geschreven door Abi Morgan (Shame, The Iron Lady). Cumberbatch speelt Vincent, een poppenspeler met een succesvol kinderprogramma op tv.

Wanneer zijn zoontje Edgar (Ivan Howe) op weg naar school verdwijnt zijn Vincent en zijn vrouw Cassie (Gabby Hoffman) de wanhoop nabij. Vincent komt in de tekeningen van zijn zoontje een nieuwe pop tegen, genaamd Eric.

Sleutel


Vincent raakt ervan overtuigd dat deze grote, blauwe pop de sleutel is tot het terugvinden van zijn kind. Eric moet met andere woorden onderdeel worden van zijn programma.

Rechercheur Ledroit (McKinley Belcher III, bekend uit Ozark) doet er alles aan om Edgar te vinden, maar de zoektocht lijkt weinig op te leveren. Ondertussen vervreemdt Vincent zijn omgeving van zich door zijn irrationele gedrag.

Overig


De miniserie heeft zes afleveringen en Cumberbatch is tevens uitvoerend producent, samen met Jane Featherstone, Lucy Dyke en Lucy Forbes. Naast mede-producent is Forbes ook de regisseur van de serie.



Eric is vanaf 30 mei te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Eric: denk je dat jij deze serie gaat kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen