search
Eindelijk kunnen we in 'The Bear' seizoen 3 uitkijken naar het verhaal waar iedereen op zit te wachten
Series / Specials

Eindelijk kunnen we in 'The Bear' seizoen 3 uitkijken naar het verhaal waar iedereen op zit te wachten

De terugkeer van Will Poulter in seizoen 3 van 'The Bear' belooft dat de serie eindelijk kijkers door een onontdekte verhaallijn over Carmen zal leiden.

Een acteur die een cameo maakte in seizoen 2 van The Bear staat klaar om zijn rol te hervatten in seizoen 3, waardoor de weg vrijkomt voor de serie om een zeer verwacht verhaal over Carmen te onthullen.

The Bear is sinds zijn release in 2022 een groot succes. De serie, gemaakt door Christopher Storer, won al heel wat prijzen waaronder tien Emmy Awards en vier Golden Globes. Jeremy Allen White speelt de hoofdrol van Carmen Berzatto, een prijswinnende chef-kok die terugkeert naar zijn geboortestad Chicago om de chaotische keuken te beheren in de broodjeszaak van zijn overleden broer. Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott en Matty Matheson spelen ook mee.

Chef Luca


Van Jamie Lee Curtis en Will Poulter tot Olivia Colman en Bob Odenkirk, veel gerenommeerde acteurs hebben in The Bear een korte maar overtuigende rol gespeeld. Afgaande op de eerste indruk lijkt het erop dat The Bear seizoen 3 een vergelijkbare weg zal bewandelen. Hoewel de meeste details rond mogelijke cameo's nog steeds onder de radar zijn, suggereren enkele nieuwe updates dat een geliefde ster uit seizoen 2 zijn rol opnieuw zal vervullen.

Zoals blijkt uit een setvideo van seizoen 3 van The Bear, herneemt Poulter zijn rol als Chef Luca in seizoen 3 van The Bear. Dit is fantastisch nieuws, want hoewel Chef Luca kort te zien was in aflevering 4 van seizoen 2 van The Bear als de mentor van Marcus in Kopenhagen, gaf Poulter een merkwaardige vertolking door het personage perfect neer te zetten. Er was ook iets meditatiefs aan Marcus' interacties met het personage van Poulter, omdat Chef Luca hem niet alleen hielp zijn vaardigheden te verbeteren, maar hem ook herinnerde aan het belang van een leven buiten de keuken.

Mentor


Details rond Chef Luca's verhaallijn in seizoen 3 zijn nog steeds een mysterie. Maar als Chef Luca verschijnt als mentor voor een van de personages in seizoen 3 van The Bear, zal hij waarschijnlijk nog diepere levenslessen en kooktips hebben om te delen met andere aspirant-koks. Wat de terugkeer van Chef Luca nog spannender maakt, is dat het belooft enkele nieuwe details over het verleden van Carmen te onthullen.


Door een kerstflashback te tonen die de vurige dynamiek tussen de familie Berzatto doorloopt, werpt seizoen 2 van The Bear nieuwe inzichten op in Carmens verleden met zijn moeder, broer en zus. Maar aangezien slechts een paar flashbacks uit seizoen 1 een glimp hebben gegeven van Carmens verleden als chef-kok, heeft zijn culinaire reis meer uitleg nodig om te begrijpen hoe hij een meester werd in zijn vak. Gelukkig belooft de terugkeer van Chef Luca dat seizoen 3 van The Bear meer details zal onthullen over Carmens reis als chef-kok.

Verleden


Poulter zal als Chef Luca ofwel verschijnen in een flashback in seizoen 3 van The Bear, of de serie zal een andere cameo van hem bevatten waarin hij meer zal onthullen over zijn ervaringen tijdens het werken met Carmen.



Hoe dan ook, zijn terugkeer garandeert bijna dat het publiek meer zal leren over Carmen en zijn vroege culinaire worstelingen en prestaties, aangezien de twee samenwerkten. De terugkeer van Poulter in zijn rol en de mogelijkheid om meer te leren over Carmens onduidelijke verleden maken seizoen 3 van The Bear des te opwindender.

Kijken?


Seizoen 3 van The Bear staat gepland om ergens in juni uit te komen en er komt ook een vierde seizoen. In afwachting van het derde seizoen kan je de andere twee seizoenen van The Bear bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij al uit naar seizoen 3 van The Bear?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen