search
'Stranger Things' seizoen 5 krijgt update van Robin-actrice Maya Hawke
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 5 krijgt update van Robin-actrice Maya Hawke

De actrice moest behoorlijk op haar woorden letten om niets te verklappen.

Maya Hawke was in seizoen 3 van Stranger Things voor het eerst te zien als Robin, een klasgenote en collega van Steve (Joe Keery). Robin werd een onderdeel van de vriendenclub in het vierde seizoen, toen ze samen met de rest onverklaarbare moorden wilde oplossen.

Gezien de enorme aandacht van het publiek zijn zowel de makers als Netflix zelf ongelooflijk strikt met betrekking tot welke uitingen dan ook door de bezetting. Er mag werkelijk niets voortijdig uitlekken, dus Hawke moest haar antwoorden diplomatiek formuleren.

Geen verrassing


Dit is geen verrassing als je weet dat zelfs de leden van de bezetting zelf niet weten hoe het verhaal eindigt. Tijdens het panel op de Chicago Comic and Entertainment Expo lichtte de actrice wel een tipje van de sluier op wat de voortgang van het filmen betreft.

Hawke: "We zijn in januari begonnen en ik denk dat we richting een derde van het filmen gaan. Dit kan ik je wel vertellen zonder dat ik daarmee contractbreuk pleeg. De eerste 25% zou er al op zitten, maar het zou me niks verbazen als het filmen uiteindelijk nog wat uitloopt ".

Rekensom


Een snelle rekensom suggereert dat het filmen tenminste een jaar duurt, met de mogelijkheid van extra vertraging. Hierdoor is een zomerpremière onwaarschijnlijk, en wordt verwacht dat seizoen 5 ergens in de herfst op Netflix te zien zal zijn. We houden jullie uiteraard op de hoogte.



Het slotseizoen van Stranger Things wordt in de loop van 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Duurt het wachten tot Stranger Things seizoen 5 te lang?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen