search
Apple TV+ onthult in nieuwe serie één van de grootste scams ooit: wat vinden critici ervan?
Series / Nieuws

Apple TV+ onthult in nieuwe serie één van de grootste scams ooit: wat vinden critici ervan?

Ontdek de sinistere waarheid achter de legendarische Hollywood Con Queen scam in deze intrigrende docuserie.

Helaas worden er tegenwoordig veel (online) scams uitgevoerd. Onlangs heeft Apple TV+ een film gemaakt over een opmerkelijke scam met psychologische manipulaties, valse identiteiten, honderden slachtoffers en miljoenen dollars. Nu is de grote vraag natuurlijk of de nieuwe Hollywood Con Queen ook een grote scam is.

De buitengewone oplichting, geleid door de mysterieuze Con Queen, is verfilmd in een driedelige docuserie. Hoe vreselijk deze scam ook is, de Con Queen ging sluw en slim te werk. In deze gloednieuwe docu wordt de oplichting onderzocht en komen enkele slachtoffers aan het woord.

Rotten Tomatoes


Hoewel de realiteit achter deze serie alles behalve leuk is, is de docuserie wel een echte aanrader. Critici op Rotten Tomatoesgeven Hollywood Con Queen namelijk een verbluffende score van 83%.

Hollywood Con Queen wordt door Rohan Naahar van The Indian Express omschreven als "net zo spannend als een zomerse blockbuster, maar in de kern een tragedie die zich in de schaduwen van Tinseltown afspeelt."

De lugubere waarheid


Volgens topcriticus Dan Einav van Financial Times lijkt de serie na een tijdje op andere "lugubere waargebeurde misdaadsaga's". Maar voordat Hollywood Con Queen voorspelbaar wordt, "evolueert de serie naar een meeslepende, onvoorspelbare karakterstudie."



En dat is precies de kern van de docuserie die Decider ook heeft gevonden: "Hollywood Con Queen is een fascinerende kijk op een scam die zo goed is ontworpen dat het moeilijk is om de alarmsignalen te vinden. Maar het is vooral een interessante kijk op hoe ver mensen zullen gaan om erkend te worden in de entertainmentindustrie."

Apple TV+


Ben je benieuwd naar de lugubere waarheid achter één van de grootste scams ooit? Stream dan Hollywood Con Queen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hollywood Con Queen? Lijkt het jou iets om te kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen