search
Netflix waarschuwing: dit weekend laatste kans om deze films te kijken
Series / Specials

Netflix waarschuwing: dit weekend laatste kans om deze films te kijken

Laatste kans om deze iconische misdaadfilm te kijken op Netflix.

Netflix voegt regelmatig nieuwe films en series aan hun grote aanbod toe, maar ook worden er bijna elke week goede films en series verwijderd. Gelukkig kan je dit weekend voor de laatste keer nog wat leuke films kijken.

Dit weekend is je laatste kans om deze spannende misdaadfilm en deze iconische films te kijken. Je moet wel snel zijn, want na dit weekend worden beide films van Netflix gehaald.

S.W.A.T. (2003)



S.W.A.T. is een Amerikaanse actie- en misdaadfilm. De film is geregisseerd door Clark Johnson geschreven door David Ayer en David McKenna. De film is gebaseerd op de gelijknamige serie van Robert Hammer.

Het S.W.A.T.-team van Los Angeles is een speciaal samengesteld team van getalenteerde en onbevreesde leden. Zij worden op een gevaarlijke missie gestuurd: ze moeten de drugsbaron Alexander Montel verplaatsen en bewaken. Wanneer Alexander hen allemaal 100 miljoen euro aanbiedt in ruil voor zijn vrijheid, komen de leden erachter wie er eerlijk is en wie voor zichzelf kiest.
Laatste kans: tot en met 18 mei op Netflix.



Shrek (2001)



Hoewel de kinderfilm Shrek niet wordt beschouwd als één van de beste films ooit gemaakt, maar velen hebben stiekem een kleine zwak voor deze animatie. Dit weekend is je laatste kans om je favoriete kinderfilms nog een keer te kijken, want niet alleen de Shrek, maar ook Shrek 2 en Shrek de derde worden na dit weekend van Netflix verwijderd.

Shrek vertelt het verhaal van de oger Shrek. Hij wil niets met anderen te maken hebben en leeft simpel en eenzaam leven. Wanneer heer Farquaad besluit dat alle sprookjesfiguren, waaronder Shrek, weg moeten uit het moeras, maakt Shrek een deal. Hij mag blijven als hij prinses Fiona redt.
Laatste kans: tot en met 17 mei op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen