search
Nieuwe mysteriethriller 'Cross' onthult eerste beelden: dit jaar op Prime Video
Series / Trailer

Nieuwe mysteriethriller 'Cross' onthult eerste beelden: dit jaar op Prime Video

In eerdere verfilmingen had Morgan Freeman de hoofdrol, de serie heeft een 'nieuwe' Alex Cross.

De ongelooflijk populaire boekenserie van James Patterson resulteerde in drie films en in twee daarvan had de Oscarwinnaar de hoofdrol: Kiss the Girls (1997) respectievelijk Along Came a Spider (2001). Tyler Perry speelde de rechercheur en forensisch psycholoog in Cross (2012).

Prime Video heeft een serie gemaakt over deze briljante speurder en de eerste trailer is nu online te bekijken. Aldis Hodge, bekend als Hawkman in Black Adam, speelt de hoofdrol als Cross.

Wereldwijd


Cross woont in Washington D.C., is getrouwd en heeft twee kinderen. De brave huisvader heeft daarnaast een enorme passie voor zijn werk, waarin hij ingewikkelde zaken tot een goed einde brengt.

Patterson heeft inmiddels ruim dertig boeken geschreven met Cross in de hoofdrol. Vernon Sanders, Hoofd Televisie bij Amazon MGM Studios, heeft het volgende verklaard: "Het is een droom die werkelijkheid wordt voor Prime Video. We kunnen niet wachten om een van James Pattersons meest iconische personages ooit wereldwijd te delen met de kijkers van Prime Video".

Vertrouwen


Prime Video heeft duidelijk vertrouwen in haar nieuwste productie. Cross is nog voor de première vernieuwd met een tweede seizoen.



Cross is in de loop van 2024 te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij de beelden van Cross hebt gezien, denk je dan: kijken of skippen?

  • Kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Skippen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen