search
4 verborgen en intrigerende docuseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Series / Nieuws

4 verborgen en intrigerende docuseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

Met deze titels is het verstandig om snacks in te slaan, want je blijft aan de buis gekluisterd.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes



Series en documentaires over misdaad en moordenaars doen het sowieso heel goed op Netflix. Deze docuserie over gesprekken met de beruchte seriemoordenaar krijgt op Rotten Tomatoes met een 76% een dikke voldoende.

In Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes krijgt de kijker een uniek inzicht in de geest van de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy, aan de hand van daadwerkelijke interviews die met hem zijn afgenomen vlak voor zijn ter dood veroordeling.



Evil Genius: The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist



Dit is echt zo'n docuserie waar je vier afleveringen lang gefascineerd naar blijft kijken. De critici en het publiek waren er ook weg van. Het scoort op de Tomatometer een dikke 81%.

Het waargebeurde misdaadverhaal van Evil Genius: The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder.



Madoff: The Monster of Wall Street



Veel mensen hebben van de acties van één man wereldwijd last gehad. Dit intrigerende verhaal wordt gewaardeerd met een uitstekende 90% op Rotten Tomatoes.

Madoff: The Monster of Wall Street is een docuserie over de Amerikaanse ondernemer Bernie Madoff. Hij nam miljarden aan van beleggers om een leven van luxe en ongebreidelde macht te leiden. Toen zijn plan in duigen viel, waren levens geruïneerd.



The Program: Cons, Cults, and Kidnapping



Het leven in een sekte blijft voor velen een fascinerend fenomeen. Deze titel blijkt ook nog een hele goede, daar het op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100%

Deze docuserie wordt als volgt beschreven: "Niet praten. Niet glimlachen. Niet naar buiten gaan. Op Ivy Ridge werden tieners lichamelijk en geestelijk mishandeld in een programma dat functioneerde als een sekte."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan The Program: Cons, Cults, and Kidnapping of Evil Genius: The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist?

  • The Program: Cons, Cults, and Kidnapping

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Evil Genius: The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen