search
Oogverblindende advocate warmt Netflix en de top 10 flink op
Series / Netflix Kijktip

Oogverblindende advocate warmt Netflix en de top 10 flink op

Sinds enkele dagen staat de serie Thank You, Next hoog in de lijst.

Netflix heeft zijn volgende Turkse originele serie online gezet en deze is gelijk een hit op de streamingdienst. De serie Thank You, Next alias Kimler Geldi Kimler Geçti staat nu op de derde plaats in de top 10.

De hoofdrol is voor de 31-jarige actrice Serenay Sarikaya die duidelijk de show steelt in de romantische dramaserie. Thank You, Next bestaat uit acht afleveringen en wordt door Netflix omschreven als soapachtig, romantisch en dramedy's.

Hoogvlieger?


Thank You, Next is duidelijk een dertien in een dozijn Netflix-serie. Opnieuw is de ontvangst mager te noemen, met slechts een 5,8 op de IMDb, op basis van 2200 stemmen. Op Rotten Tomatoes zien we geen reviews.

In de romantische dramakomedie heeft een jonge advocaat net een pijnlijke relatiebreuk achter de rug. Zij duikt vervolgens in de verwarrende wereld van het moderne daten, gesteund door haar beste vrienden.

Tweede seizoen


Andere rollen worden gespeeld door Metin Akdülger en Hakan Kurtas. Het is nog niet bekend of Netflix ook een tweede seizoen heeft besteld van Thank You, Next. Bekijk hieronder de trailer, en oordeel of je de serie wil zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Thank You, Next al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen