search
Middle Earth-fans opgelet: Videoland pakt uit met nieuwe 'Lord of the Rings'-docuserie
Series / Nieuws

Middle Earth-fans opgelet: Videoland pakt uit met nieuwe 'Lord of the Rings'-docuserie

Een driedelige docuserie onthult de productie van The Lord of the Rings op Videoland.

Er staat een epische reis op het punt om te beginnen voor liefhebbers van fantasy en film. Een driedelige docuserie over het maken van The Lord of the Rings komt eraan op Videoland. Hier alvast wat antwoorden op vragen die je zou kunnen hebben:


Waar gaat de serie over?


De serie werpt een onthullende blik achter de schermen van de iconische filmtrilogie The Lord of the Rings. Het belooft diepgaande inzichten, onvertelde verhalen en nooit eerder vertoonde beelden van de productie.

Wat is The Lord of the Rings?


Als je de films niet kent is het wellicht handig om deze als eerst te kijken, maar hier volgt een kleine uitleg: In de films (en de boeken) volgt de kijker de hobbit Frodo Baggins en zijn groep, waaronder de tovenaar Gandalf en de elf Legolas, op een gevaarlijke missie om de Ring te vernietigen en zo de wereld te redden van de duistere heerschappij van Sauron. Hun avontuur brengt hen door adembenemende landschappen en confronteert hen met angstaanjagende vijanden, terwijl ze vechten voor het lot van Midden-Aarde.

Wie spelen er in de serie?


Uiteraard zijn de oorspronkelijke castleden in de documentaire te zien, maar hiernaast ook belangrijke figuren uit de productie. Denk aan regisseur Peter Jackson, samen met leden van het productieteam en cast en crewleden.

Voor wie is deze serie?


De serie is een must-see voor fans van de trilogie die geïnteresseerd zijn in het creatieve proces achter de films. Maar het is ook boeiend voor liefhebbers van filmproductie en diegenen die willen leren over het maken van epische fantasyfilms.

Is de serie te bingen?


Hij bestaat uit één seizoen met drie afleveringen. Je kan dus in een avond alle delen bekijken. Als je direct ook de oorspronkelijke drie delen van The Lord of the Rings kijkt ben je al snel een dag verder.

Alles over The Lord of the Rings zal te zien zijn op Videoland, vanaf 17 mei.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat jij deze docuserie over Lord of the Rings gaat kijken?

  • Ja, natuurlijk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Denk het niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen