search
Eerste beelden uit 'Terminator Zero': De reeks gaat verder op Netflix
Series / Foto's

Eerste beelden uit 'Terminator Zero': De reeks gaat verder op Netflix

Dit keer geen Sarah en John Connor, maar wel een verhaal in Japan met nieuwe personages.

Na enkele teleurstellende bioscoopfilms keert de Terminator-franchise dit jaar terug op het kleine scherm. Op Netflix verschijnt in augustus namelijk de anime Terminator Zero. De eerste beelden uit de animatieserie zijn nu onthuld.

De anime bestaat in eerste instantie uit acht afleveringen en deze verschijnen daadwerkelijk online op de 'Judgment Day' in de films: 29 augustus.

Terminator Zero


Dit keer gaan we naar Tokyo in Japan en is er geen verhaal over Sarah en John Connor, de bekendste gezichten uit de verschillende bioscoopfilms. De serie werd gemaakt door een bekende producent/showrunner, namelijk Mattson Tomlin (The Batman - Part II).

Maar waarom eigenlijk nieuwe personages? Tomlin verklaart: "Ik denk dat het tijd is om nieuwe personages te introduceren en niet opnieuw een John en Sarah Connor-saga te maken. Er zijn al meerdere verhalen over hen verschenen."

Links met films


"We gaan niet doen alsof de derde film niet heeft plaatsgevonden. We gaan niet doen alsof de zesde film niet heeft plaatsgevonden," aldus de showrunner. Onderstaande beelden zijn verschenen via Entertainment Weekly en via X. De trailer lijkt niet ver van ons verwijderd.




De complete anime Terminator Zero debuteert dus op 29 augustus op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nu een Terminator-animatieserie: ga je kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen