search
Was de 'Ted'-serie helemaal jouw ding? Dan valt deze hilarische scifi-serie ongetwijfeld bij je in de smaak
Series / Specials

Was de 'Ted'-serie helemaal jouw ding? Dan valt deze hilarische scifi-serie ongetwijfeld bij je in de smaak

Grove humor en sci-fi komen samen in serie The Orville

De serie over de grofgebekte, humoristische teddybeer Ted is al sinds januari te zien. Meningen hierover zijn verdeeld, want eerlijk is eerlijk, de humor van Ted valt niet bij iedereen in de smaak.

Als de grove humor en vieze grappen in de serie wel helemaal jouw ding zijn, dan hebben wij goed nieuws. Soortgelijke humor vind je namelijk ook in de goed beoordeelde serie The Orville.

The Orville


The Orville is een Amerikaanse comedy-sciencefictionserie die in 2017 is uitgekomen. Het Star Trek-achtige universum wordt aangevuld met herkenbare humor uit het dagelijks leven.

Dat de serie bomvol humor zit is niet gek: The Orville is geschreven door Seth MacFarlane, bekend van Ted en Family Guy.

The Planetary Union


Het verhaal speelt zich af in de 25e eeuw, 400 jaar van nu. De Aarde maakt deel uit van een groot universum genaamd 'the Planetary Union', een vreedzaam interplanetair samenwerkingsverband waar elke planeet een eigen vloot heeft.



De bemanning van het ruimteschip 'The Orville', de vloot van planeet Aarde, krijgt te maken met allerlei uitdagingen. Zowel de struggles van het leven in een groot universum (met verschillende wezens die andere normen en waarden kennen) als die van het dagelijks leven.

Hoofdrollen


Aan boord van het ruimteschip werken de mensen samen met buitenaardse wezens. Ed Mercer (MacFarlane) is de capitein van The Orville. Hij werkt op een ongemakkelijke manier samen met zijn ex-vrouw, die is vreemdgegaan met een buitenaards wezen.

Naast Seth MacFarlane als de captain vertolken onder meer ook Penny Johnson Jerald en Adrianne Palicki de hoofdrollen. Met het kijken van The Orville ben je wel even zoet: er zijn inmiddels drie seizoenen gemaakt. Per seizoen bekijk je tien tot veertien afleveringen van minstens 45 minuten.

Disney+


Je kunt The Orville alleen streamen via Disney+. Bovendien scoort de serie maarliefst 75 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij lachen om Ted, of vind je het maar niets?

  • Ted is leuk!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ted is helemaal niet leuk

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen