search
Huiveringwekkende serie 'Yellowjackets' van SkyShowtime toont eerste beelden van seizoen 3
Series / Nieuws

Huiveringwekkende serie 'Yellowjackets' van SkyShowtime toont eerste beelden van seizoen 3

Neemt de serie een stapje terug in intensiteit of wordt het allemaal nog veel erger?

Fans hebben na de spannende finale van seizoen twee reikhalzend uitgekeken naar een nieuw hoofdstuk van Yellowjackets. Goed nieuws; de productie van seizoen drie is officieel begonnen en Showtime heeft de eerste setfoto's gedeeld.

Eerder kregen we al een update van showrunner Ashley Lyle over seizoen drie, waarin bekend werd dat het aankomende seizoen qua stijl en sfeer weer teruggaat naar het eerste seizoen. De nieuwe setfoto's brengen fans terug naar het griezelige bos dat centraal staat in het overlevingsverhaal van de voetbalmeiden.

Lijn tussen toen en nu


Het verhaal van Yellowjackets kenmerkt zich als een complex web van tijdlijnen, waarbij de kijker meegenomen wordt tussen periodes waarin het voetbalteam in hun jonge jaren probeert te overleven in de wildernis, en in latere jaren in het dagelijkse leven.

De nieuwe beelden tonen aan dat de beklemmende sfeer van de eerste twee delen weer helemaal terugkomt in seizoen drie. De spanningen lopen parallel in beide tijdlijnen tot een hoogtepunt.

Een eigen occultisme


De introductie van een hertenschedeltotem in de setfoto's geeft een hint naar een diepere verkenning van de occulte elementen die kenmerkend zijn geworden voor de overlevingsstrategie van de groep. Dit symbool wijst op een nog duisterdere verkenning van de menselijke psyche onder extreme omstandigheden.



Het is nog even wachten op seizoen drie, daar de release gepland staat voor 2025. Bekijk tot die tijd alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Yellowjackets is een dikke aanrader: kende jij deze serie al?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen