search
Hét kijkcijferkanon van Netflix is terug en kaapt gelijk de top 10
Series / Netflix Kijktip

Hét kijkcijferkanon van Netflix is terug en kaapt gelijk de top 10

Het derde seizoen van Bridgerton is uit en de #1 positie is gelijk voor de hitserie.

Netflix zette afgelopen donderdag het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton online, dat bestaat uit vier afleveringen. Niet geheel onverwacht is de koppositie van de top 10 van series gelijk voor het Britse kijkcijferkanon.

Het eerste seizoen van het kostuumdrama is tot op heden de op drie na best bekeken originele serie van Netflix. Maar liefst 113,3 miljoen keer werd de serie bekeken, goed voor 929,3 miljoen kijkuren.

Succes vervolgt


Ook het tweede seizoen deed het erg goed met tot op heden 93,8 miljoen weergaven en 797,2 miljoen kijkuren. In 2023 verscheen nog de spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story, eveneens succesvol.

In het derde seizoen zien we hoe Penelope afstand probeert te nemen van haar verliefdheid op Colin. Ze wil trouwen met iemand anders, en wel iemand die haar de vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten. Maar lukt het haar om zo'n echtgenoot te vinden?

Ontvangst


Het derde seizoen valt in ieder geval al in de smaak. Met 86 procent na 42 reviews scoort het prima op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook de Audience Score is met 88 procent is overtuigend.



Wil je gelijk de vier nieuwe afleveringen zien? Dat kan nu op Netflix. De laatste vier afleveringen van seizoen drie verschijnen op 13 juni.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat vind jij van het opdelen van seizoenen op Netflix?

  • Vervelend, graag het gehele seizoen in 1 keer online

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Prima, dan heb ik iets om naar uit te kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen