search
Nieuwe fantasyserie op Disney+: 19 jarige is zwanger van de Duivel
Series / Specials

Nieuwe fantasyserie op Disney+: 19 jarige is zwanger van de Duivel

De nieuwe serie 'Pauline' is vanaf deze week te streamen op Disney+.

Deze week breidt Disney+ zijn aanbod uit met de nieuwe fantasy-thrillerserie Pauline. Benieuwd of de serie iets voor jou is? In dit artikel lees je alles wat je van tevoren moet weten.

Waar gaat Pauline over?


De serie Pauline gaat over de 19-jarige middelbare scholiere Pauline. Na een onenightstand met Lukas raakt ze zwanger. Daar zit ze sowieso al niet op te wachten, want het brengt heel haar toekomst in de war. Maar dan onthult Lukas ook nog eens dat hij de zoon van de reïncarnatie van de duivel is…

Dat is te merken in de zwangerschap, want ineens krijgt Pauline door de demoon in haar baarmoeder bovennatuurlijke krachten. Ze komt terecht in een strijd tussen engelen en demonen, waarin ze een beslissende rol speelt. Pauline moet de wereld redden.

Uit welk land komt de serie?


Pauline is een Duitse serie, geregisseerd door de Berlijnse Elena Lyubarskaya. Het is een van de weinige Duitse series op Disney+.

Wie spelen er in de serie?


In de serie zijn vooral jonge opkomende Duitse acteurs te zien. De rol van Pauline wordt gespeeld door Sira-Anna Faal (Druck, The Ordinaries). Daarnaast zien we Ludger Bökelmann (Dark, The Book Thief) als Lukas.



Kun je de serie bingen?


Ja, je kunt Pauline makkelijk bingen. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen die in één keer op Disney+ staan.

Wie moet deze serie sowieso kijken?


Pauline is een grote aanrader voor fans van series als Buffy the Vampire Slayer, Chilling Adventures of Sabrina en Lucifer. Kortom: als je houdt van series die het gewone leven combineren met bovennatuurlijke elementen.

Vanaf woensdag 22 mei bekijk je Pauline op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Veel series van Disney+ richten zich op tieners: vind jij dat storend?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen