search
Nieuwe afleveringen voor maar liefst 9 series nu te zien op NPO Start
Series / Nieuws

Nieuwe afleveringen voor maar liefst 9 series nu te zien op NPO Start

Deze week zie je veel humor en spelprogramma's van de Nederlandse publieke omroep.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Hunted into the Wild VIPS


Verschijnt op: Maandag 20 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Reality-TV / Avontuur | Kijk op: NPO Start

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Zussen


Verschijnt op: Woensdag 22 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Drie vrouwen komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit èn hoe hun vader is overleden.



Ik vertrek


Verschijnt op: Zaterdag 25 mei | Release: Seizoen 24 - aflevering 6 | Genre: Reaity-TV | Kijk op: NPO Start

Serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. We zien de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en vrienden en de eerste stappen in het land van bestemming.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

20 mei: Plakshot (seizoen 6 - aflevering 3) - Komedie - In het satirische programma Plakshot geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

20 mei: Makkelijk Scoren (seizoen 1 - aflevering 2) - Sport / Komedie - Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.

20 mei: Kiespijn (seizoen 5 - aflevering 1) - Spelprogramma / Komedie - Verkiezingsquiz. Diederik Ebbinge gaat te werk door een politieke panelquiz te spelen met zijn twee (uiteraard geheel objectieve) teams 'links' en 'rechts', onder leiding van captains Rutger Castricum en Hanneke Groenteman.

20 mei: Draadstaal (seizoen 15 - aflevering 7) - Komedie - In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

20 mei: Wie is de Mol? België (seizoen 12 - aflevering 9) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Onder leiding van Gilles De Coster gaan tien Vlamingen op avontuur in Sicilië. Iedereen wil de groeps-pot winnen, maar in hun midden huist een saboteur: de mol.

24 mei: 2 voor 12 (seizoen 58 - aflevering 15) - Spelprogramma - Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het tegen elkaar opnemen in twaalf vragen. Wie heeft de meeste vragen goed en raadt het woord?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hunted into the Wild VIPS of Ik Vertrek: welke reeks zou jij volgen als het moet?

  • Hunted into the Wild VIPS

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik Vertrek

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen