search
Topseries op NPO Plus: Dit mag je deze week niet missen! Ontdek jouw nieuwe favoriet
Series / Specials

Topseries op NPO Plus: Dit mag je deze week niet missen! Ontdek jouw nieuwe favoriet

Kijktips voor NPO Start en NPO Plus: ontdek deze vier series.

Ook deze week geven we weer enkele kijktips voor NPO Start/ Plus. Vergeet je abonnement bij Netflix, Disney+ of Videoland en ontdek deze leuke series.

Maryland



Maryland is een Britse dramaserie uit 2023. Alle afleveringen zijn gemaakt door Suranne Jones en Anne-Marie O'Connor en geregisseerd door Susan Tully. De serie is uiteraard te streamen op NPO Plus.

In Maryland komen twee zussen weer bij elkaar na de dood van hun moeder. Al snel ontdekken ze dat hun moeder ontzettend veel geheimen had. Dit zou veel kunnen betekenen voor de identiteit van de zussen. Zijn ze in staat om in deze tijd van rouw al deze geheimen te ontrafelen?



The Flatshare



Jessica Brown Findlay en Anthony Welsh schitteren in The Flatshare op NPO Plus. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth O'Leary uit 2019.

Journaliste Tiffany en verpleger Leon wonen samen in één flat. Eigenlijk hoeven ze elkaar nooit te zien, omdat Leon nachtdiensten draait. Als ze elkaar toch beter leren kennen, ontstaat er een kleine kans dat ze meer kunnen worden dan alleen huisgenoten.



Stanley H.



Ben je op zoek naar een sterk staaltje misdaad en spanning? Dan is het waargebeurde verhaal van Stanley H. op NPO Plus de perfecte serie voor jou.

Stanley H. vertelt het waargebeurde verhaal van de Nederlandse crimineel Stanley Hillis. Al op jonge leeftijd brak hij in en veroverde hij banken, maar later werd hij één van de meest beruchte drugshandelaars.



The Loudest Voice



In 2019 kwam de Amerikaanse dramaserie The Loudest Voice uit. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek en enkele artikelen van Gabriel Sherman.

The Loudest Voice vertelt het verhaal van Roger Ailes, de man achter het succes van Fox News. De serie laat ook zien hoe er bij de zender werd omgegaan met heftige en belangrijke gebeurtenissen zoals 9/11 en de presidentsverkiezingen van 2008 en 2016. Daarnaast benoemt de serie de beschuldigingen die uiteindelijk een einde aan zijn carrière maakten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een of meer van deze series gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen