search
De beste misdaad- en dramaseries op NPO Plus: Van moordzaak tot intrige
Series / Nieuws

De beste misdaad- en dramaseries op NPO Plus: Van moordzaak tot intrige

Ontdek vier geweldige series op NPO Plus, een uitstekend alternatief voor grote streamingdiensten.

Ben je benieuwd naar wat NPO Start/ Plus allemaal te bieden heeft? De site is een goed alternatief voor grotere streamingdiensten zoals Netflix of Disney+. Bekijk hieronder vier heerlijke kijktips op NPO Plus.

De droom van de jeugd



Deze Nederlandse serie is een achtbaan van emoties en is mede hierdoor voor enkele prijzen genomineerd. Hanna van Vliet, Tamar van den Dop, Annet Malherbe en nog veel meer schitteren in de hoofdrollen.

De droom van de jeugd vertelt het verhaal van de katholieke familie Wander van de jaren 60 tot nu. Alle generaties krijgen te maken met hetzelfde familiegeheim, maar niet iedereen kan hier even goed mee overweg.



Dag & Nacht



Een andere goede Nederlandse serie op NPO Plus is Dag & Nacht. De serie volgt een groep verloskundigen dat hun werk moet doen onder zeer hoge werkdruk.

Ella staat aan de leiding van dit team, maar door haar lange dagen vervaagt de grens tussen haar werk en haar privéleven.



Out of Touch



Het Zweedse tragikomische drama Out of Touch (Handen på hjärtat) staat vanaf afgelopen december op NPO Plus en is een grote hit.

Out of Touch volgt relatietherapeut Ava. Ze heeft een speciale gave waarmee ze iemands toekomstige liefdesleven kan zien. Dan zet John haar eigen liefdesleven op zijn kop.



Payback



De Britse misdaadserie Payback komt uit 2023 en is gemaakt door Debbie O'Malley. De serie is uiteraard te streamen op NPO Plus.

In Payback ziet Lexie Noble hoe haar man wordt vermoord. Als dit al niet erg genoeg was, krijgt ze ook nog meerdere politieteams achter haar aan en ontdekt ze geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je dan voor De droom van de jeugd of Payback?

  • De droom van de jeugd

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Payback

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen