search
4 verborgen en indrukwekkende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Series / Nieuws

4 verborgen en indrukwekkende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

We hebben weer een rijtje series voor je verzameld waar mensen helemaal gek op zijn.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Cabinet of Curiosities



De Mexicaanse meester van de spanning, Guillermo del Toro, kwam in 2022 met een verzameling mysterieuze horrorverhalen naar Netflix. Op Rotten Tomatoes kreeg de serie van de critici een indrukwekkende 93%.

In Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities wordt een collectie bizarre nachtmerries onthuld in acht spannende verhalen met visueel indrukwekkend en kippenvel-opwekkend karakter, allen samengesteld door del Toro.



The Last Kingdom



Dit epische avontuur over een Scandinavische krijger werd door de pers en het publiek de hemel ingeprezen. Het scoort maar liefst een dikke 95% op Rotten Tomatoes. Bekijk alle vijf seizoenen op Netflix.

In The Last Kingdom moet Alfred de Grote zijn koninkrijk verdedigen tegen de Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.



The Pacific



Deze serie is al wat ouder maar heeft zijn weg gevonden naar Netflix. Op de Tomatometer scoort de hitserie een geweldige 91%.

The Pacific volgt de levens van een groep mariniers van het Amerikaanse Korps Mariniers tijdens hun strijd tegen het Japanse Keizerrijk in de Stille Oceaan gedurende de Tweede Wereldoorlog.



Norsemen



Deze Noorse serie over Noormannen laat zien dat mensen niet uitgekeken raken over Vikingen. Het krijgt op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100%. Kijk alle drie de seizoenen op Netflix.

De serie Norsemen (Noors: Vikingane) speelt zich af in 790 voor Christus waarin het leven van de Vikingen van Norheim bestaat uit plunderen, mensen tot slaaf maken en problemen oplossen met geweld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Norsemen of The Last Kingdom? Welke zou jij kijken als het moet?

  • The Last Kingdom

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Norsemen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen