search
Deze 18+ LEGO-set gebaseerd op 'Star Wars' wil iedereen wel hebben
Series / Specials

Deze 18+ LEGO-set gebaseerd op 'Star Wars' wil iedereen wel hebben

Met slechts 584 steentjes is deze The Mandalorian-set van LEGO een pronkstuk voor op de kast.

Dit jaar werd duidelijk dat The Mandalorian verder gaat op het witte doek. Na de drie seizoenen en de spin-off The Book of Boba Fett verschijnt in de zomer van 2026 de bioscoopfilm The Mandalorian & Grogu.

De keuze van Lucasfilm en Disney bewijst dat de Mandalorian van acteur Pedro Pascal een geliefd personage is en misschien wel meer teweeg heeft gebracht dan de vervolgfilms uit 2015 tot en met 2019.

The Mandalorian helm


Geheel in stijl van de eerdere LEGO Star Wars-helmen kreeg The Mandalorian zijn eigen set met nummer 75328. De set bestaat uit 584 bouwsteentjes en de helm rust uiteraard op een standaard met een naamplaatje.

De helmen worden sinds 2020 uitgebracht, en de Mandalorian-versie was de zesde in een reeks van momenteel elf sets. De helm is circa 18 centimeter hoog, 11 centimeter breed en 12 centimeter diep.

Eerdere helmen


Naast deze helm verschenen ook helmen van onder meer Boba Fett, een Stormtrooper, Darth Vader Helmet en een Dark Trooper. Met bijna 70 euro is de set nog redelijk betaalbaar. Meer info vind je op de website van LEGO.

Bekijk op instagram


Wil je The Mandalorian en de spin-off The Book of Boba Fett graag (nog) een keer zien? Je vindt de drie seizoenen op Disney+. De film The Mandalorian & Grogu staat gepland voor 22 mei 2026.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een of meer van deze gave Star Wars-helmen in je huis of kamer staan?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, helaas niet / geen behoefte aan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen