search
Nieuwste onheilspellende 'Jurassic World'-serie van Netflix zet zijn tanden in de top 10
Series / Nieuws

Nieuwste onheilspellende 'Jurassic World'-serie van Netflix zet zijn tanden in de top 10

De animatieserie Jurassic World: Chaos Theory stormt de Top 10 binnen en staat nu op plaats drie.

Na vijf seizoenen Jurassic World: Camp Cretaceous trapte eerder deze maand het vervolg Jurassic World: Chaos Theory af. De animatieserie blijkt gelijk een groot succes, aangezien deze nu op plaats drie in de Netflix Top 10 staat.

Het eerste seizoen van Chaos Theory bestaat uit tien afleveringen en is uiteraard gebaseerd op het boek Jurassic Park van Michael Crichton en de eerdere Jurassic World-films.

Chaos Theory


De animatieserie gaat zes jaar vooruit in de tijd en volgt weer de leden van de Nublar Six. Je hoort opnieuw stemmen van onder meer Paul-Mikél Williams (Darius Bowman), Sean Giambrone (Ben Pincus), Raini Rodriguez (Sammy Gutierrez) en Kausar Mohammed (Yasmina "Yaz" Fadoula).

Het team beleeft wederom de nodige avonturen als ze een samenzwering proberen te ontrafelen die zowel dinosauriërs als de mensheid bedreigt. Ze willen ook achter de waarheid komen over wat er met een van hun teamleden is gebeurd."

Grote namen


Steven Spielberg, Colin Trevorrow en Frank Marshall zijn nog altijd de uitvoerend producenten bij de animatiereeks. Het complete eerste seizoen staat sinds afgelopen vrijdag op Netflix. Bekijk het seizoen hier op de streamingdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de vijf seizoenen van Jurassic World: Camp Cretaceous gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen