search
Netflix geeft successerie met een 8,0 op de IMDb een upgrade: seizoen 4 zaterdag online
Series / Nieuws

Netflix geeft successerie met een 8,0 op de IMDb een upgrade: seizoen 4 zaterdag online

Ontdek alles over New Amsterdam, een meeslepende medische dramaserie op Netflix.

Ben je op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? New Amsterdam is een medisch drama die je kan streamen op Netflix. Hier zijn 5 dingen die je moet weten voor je gaat kijken.

Waar gaat de serie over?


New Amsterdam draait om Dr. Max Goodwin, de medisch directeur van een van Amerika's oudste openbare ziekenhuizen. Hij streeft naar hervorming van de verwaarloosde faciliteit door betere zorg voor patiënten en een beter leven voor artsen te bieden.

Waar is de serie op gebaseerd?


New Amsterdam is gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Dr. Max Goodwin, gespeeld door Ryan Eggold, Dr. Helen Sharpe, gespeeld door Freema Agyeman en Dr. Lauren Bloom, gespeeld door Janet Montgomery. Je zou Ryan Eggold kunnen herkennen van zijn rol in 90210, Freema Agyeman van Doctor Who, en Janet Montgomery van Salem.

Voor wie is deze serie?


New Amsterdam is perfect voor liefhebbers van medische drama's zoals Grey's Anatomy, die op zoek zijn naar een mix van hartverwarmende momenten, emotionele wendingen en een vleugje romantiek.

Is de serie te bingen?


Ja, New Amsterdam heeft vijf seizoenen met in totaal 113 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 42 minuten. Als je de hele serie non-stop zou kijken, zou het ongeveer 80 uur duren om alles te zien. Dus er is veel te kijken. Seizoen 5 is overigens het laatste seizoen en omdat seizoen 6 abrupt is gecanceld, heeft de serie momenteel nog geen afsluitend einde.



Seizoen 4 is vanaf 1 juni te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij al klaar voor New Amsterdam?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen