search
Prime Video lanceert nieuwe series in juni: Grote hitserie maakt spectaculaire comeback
Series / Nieuws

Prime Video lanceert nieuwe series in juni: Grote hitserie maakt spectaculaire comeback

Het blijft komende maand niet alleen bij de toevoeging van die ene, grote titel.

Prime Video zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Komt een man bij de dokter


Verschijnt op: Zaterdag 1 juni | Release: Seizoen 6 | Genre: Komedie

In dit satirische televisieprogramma worden bekende Nederlandse grappen verwerkt in korte sketches door verschillende acteurs en actrices.



The Boys


Verschijnt op: Donderdag 13 juni | Release: Seizoen 4 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman nadert het Oval Office en zit onder de duim van Homelander, die zijn macht versterkt. Butcher, die slechts maanden heeft, is Becca’s zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. Het team is zijn leugens zat. Nu de inzet hoger is dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voor het te laat is.



My Lady Jane


Verschijnt op: Donderdag 27 juni | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Geschiedenis | Kijk op: Prime Video

Ben je klaar voor een episch verhaal over ware liefde, avontuur, gestoorde koningsmoordenaars, droogkomische heldenmoed, slinkse intriges, roekeloze zwaardgevechten, een snufje magisch realisme en zeeën van seks? Natuurlijk. Welkom bij My Lady Jane.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

6, 13, 20 en 27 juni: The GOAT (seizoen 1 - aflevering 7-10) - Reality-TV - Daniel Tosh verwelkomt 14 reality-supersterren in een hilarische, met drama gevulde nieuwe competitiewedstrijd waar zowel de sterken als de volstrekt onnozelen kunnen overleven! Elke week nemen vrijgezellen, huisvrouwen, Food Network-sterren en Shahs of Sunset het tegen elkaar op, en elimineren ze anderen totdat één persoon wordt gekroond tot de grootste aller tijden van de realitytelevisie

7, 14 en 21 juni: Het Jachtseizoen (seizoen 4 - aflevering 6-8) - Spelprogramma / Reality-TV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

7, 14 en 21 juni: Who Killed Him? (seizoen 1 - aflevering 4-6) - Misdaad / Drama - Serie geïnspireerd door de onopgeloste moord op de Mexicaanse tv-presentator Paco Stanley in 1999. Door de gezichtspunten van de zes mensen die het dichtst bij hem stonden, wordt het verhaal achter de schermen onthuld waarbij roem, verraad en buitensporigheid naar verschillende verdachten wijzen.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Eindelijk keert The Boys terug!

  • Amen

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, zo enthouasiast ben ik niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen