search
Deze 4 series op Netflix brengen rust tussen alle geweld en misdaad
Series / Nieuws

Deze 4 series op Netflix brengen rust tussen alle geweld en misdaad

Tussen alle geweld en misdaad is het ook leuk om af en toe eens even weg te zwijmelen.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Virgin River



Van deze romantische dramaserie kun je maar liefst vijf seizoenen bekijken op Netflix. Het publiek waardeert de serie genoeg, maar vooral de critici zijn lovend, te zien aan de score van 82% op Rotten Tomatoes.

In het hartverwarmende Virgin River begint een verpleegkundig specialist een nieuw leven in een kleine stad en vindt daar de liefde.



Love



Misschien wel de meest toepasselijke titel voor een dergelijke serie. Publiek en critici zijn helemaal weg van de serie. Het scoort op Rotten Tomatoes een nagenoeg perfecte 94%. Kijk alle afleveringen op Netflix.

Judd Apatow werkte mee aan het gedurfde Love, waarin de rebelse Mickey en de goedgeluimde Gus alle sensaties, maar ook alle kwellingen van moderne relaties ondergaan.



Lovesick



Romantiek heeft soms ook minder prettige kanten, in deze indrukwekkende romcom op Netflix. De waardering voor de serie kan bijna niet beter, met een geweldige 98% op de Tomatometer.

In Lovesick vindt Dylan tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen.



Heartstopper



Dit aandoenlijke verhaal kan bijna niet op kritiek rekenen. Op Rotten Tomatoes scoort het maar liefst een dikke 98%. Stream alle afleveringen op Netflix.

In het romantische en aandoenlijke Heartstopper groeit een onverwachte vriendschap tussen twee tieners op een jongensschool uit tot prille liefde.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Virgin River of Lovesick?

  • Virgin River

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Lovesick

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen