search
Afscheid met een knaller: Eerste trailer 'The Umbrella Academy' seizoen 4 online te zien
Series / Trailer

Afscheid met een knaller: Eerste trailer 'The Umbrella Academy' seizoen 4 online te zien

Aan de trailer te zien zal het allesbehalve een rustig afscheid worden.

Het laatste seizoen van de stripverfilming The Umbrella Academy is vanaf 8 augustus te bekijken. De eerste trailer staat vanaf vandaag online en biedt een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

Het slotseizoen telt zes afleveringen met de nodige actie. Het disfunctionele gezin Hargreeves heeft het evenwicht in het universum verstoord door hun tijdreizen en moet dit zien te herstellen.

Kerstman met machinegeweer


Een probleem is echter dat ze hun superkrachten kwijtgeraakt zijn. Aan het einde van het derde seizoen scheiden de wegen zich terwijl Reginald (Colm Feore) en zijn vrouw Abigail (Liisa Repo-Martell) uitkijken over de stad, die volledig onder hun controle is.

In het laatste seizoen zijn de kibbelende broers en zussen weer bij elkaar gekomen en ondernemen een laatste reis. De trailer laat een kerstman met een machinegeweer zien en een ballenbak, dus saai zal het niet worden.

Hint


Het derde seizoen liet de kijkers achter met de nodige brandende vragen. Het duurt nog twee maanden voor seizoen 4 van start gaat, dus wellicht komt er voor die tijd een hint over het afscheid.



Seizoen 4 van The Umbrella Academy kun je streamen vanaf 8 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen